Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ILARĂ - Copiii aflați în carantină au găsit soluţia pentru a scăpa de temele pentru școală: 'Am doar 5 ani, vă rog nu mă omorâți'

twitter.com
smile zambet

Copiii aflaţi în carantină la Wuhan au găsit soluţia pentru a scăpa de temele pentru şcoală. ”Am doar cinci ani, vă rog nu mă omorâţi”, au notat realizatorii aplicaţiei. Autorităţile apelau la o aplicaţie online pentru a transmite temele pentru şcoală copiilor aflaţi în carantină.

Şcolile din Wuhan au fost închise imediat ce s-a aflat de ameninţare reprezentată de noul coronavirus. După o vreme, autorităţile au apelat la aplicaţia DingTalk pentru a trimite elevilor aflaţi în carantină teme pentru la şcoală.

Meciurile de fotbal vor fi fără spectatori - Raed Arafat: 'Ne cerem scuze că această măsura va produce nemulţumiri şi un disconfort'

„Cumva, puştii şi-au dat seama că dacă vor aduna destule evaluări de o stea aplicaţiei astfel îi vor obliga pe cei de la App Store să o şteargă. Evaluarea aplicaţiei a scăzut peste noapte de la 4.9 la 1.4. Aplicaţia a apelat la reţelele sociale pentru a cere îndurare: „am doar cinci ani, vă rog nu mă omorâţi””,scrie Wang Xiuyng pentru London Review of Books.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.