Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație INCREDIBILĂ Tatăl ducesei Meghan de Sussex ar putea depune mărturie împotriva ei, în procesul intentat publicației Mail on Sunday

Heart
Meghan de Sussex

Thomas Markle, tatăl ducesei Meghan de Sussex, ar putea depune mărturie împotriva fiicei sale în procesul intentat de aceasta, pentru încălcarea vieții private, publicației britanice Mail on Sunday, potrivit Reuters, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții publicației arată că vor folosi în instanță probe furnizate de Thomas Markle.

În luna octombrie 2019, ducesa Meghan a dat în judecată Mail on Sunday, după ce aceasta a publicat o scrisoare pe care soția prințului Harry i-a trimis-o tatălui ei. Meghan a spus la momentul respectiv că publicarea scrisorii a fost parte dintr-o campanie inițiată de publicația britanică în scopul de a răspândi "în mod fals și deliberat povești defăimătoare despre ea și despre soțul ei".

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! Harta secretă a ‘destructurării’ Jandarmeriei!

Anunţul din luna octombrie privind procesul intentat Mail on Sunday a fost însoţit şi de un discurs critic al prințului Harry la adresa tabloidelor britanice, un gest neobişnuit din partea unui membru al familiei regale britanice.

În acest discurs, Harry a spus că ducesa este hărţuită de presă la fel cum a fost şi mama sa, prinţesa Diana de Wales, înainte de a muri, în 1997. "Temerea mea cea mai mare este că istoria se repetă", a spus prinţul.

"Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe - o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru", a declarat prințul Harry.

"Am fost un martor tăcut al suferinţei sale prea mult timp", a mai spus prinţul la momentul respectiv.

Potrivit ducilor de Sussex, articolele publicate de Mail on Sunday au fost bazate pe o scrisoare personală trimisă de Meghan tatălui ei, iar acțiunea a încălcat drepturile la viață privată, dar și pe cele de autor.

Citește și: Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Publicația britanică s-a apărat spunând că rolul ducesei în familia regală a Marii Britanii semnifică faptul că articolele sunt valide.

"Există un interes public uriaș și legitim privind familia regală și activitățile, comportamentul și standardele membrilor săi", se arată în documentele depuse de avocații companiei media în instanță, săptămâna aceasta.

Miercuri, publicația Daily Mail a scris că Thomas Markle este pregătit să depună mărturie împotriva fiicei sale.

Informația a apărut la două zile după ce regina Elizabeth a II-a, bunica prințului Harry, a anunțat că și-a dat acordul pentru ca ducii de Sussex să se retragă din prim-planul vieții regale.

"Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață ca tânără familie. Cu toate că am fi preferat să rămână în calitate de membri deplini ai familiei regale, le respectăm și le înțelegem dorința de a trăi o viață independentă, în timp ce vor rămâne membri apreciați ai familiei noastre. Harry și Meghan au spus clar că nu vor să depindă de fondurile publice în noile lor vieți", potrivit unui comunicat al casei regale.

"De aceea ne-am înțeles că urmează o perioadă de tranziție, în care ducii de Sussex vor petrece timp în Canada și în Marea Britanie. Acestea sunt probleme complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve și este mult de lucru, dar am cerut să se ia o decizie finală în zilele care urmează", se arată în același comunicat.

Citește și: Anamaria Prodan, revenire de senzație! .

Meghan, care în prezent se află în Canada, împreună cu bebelușul cuplului, Archie, și-a făcut prima apariție publică de la anunțul făcut săptămâna trecută marți, la un centru pentru femei din Vancouver.

În ciuda unor speculații, premierul canadian Justin Trudeau a declarat, marți, că nu este sigur că vor acoperi cheltuielile legate de asigurarea securității familiei prințului Harry în perioadele petrecute în Canada.

Thomas Markle, fost inginer de lumini pentru seriale TV, a intrat în atenția presei în 2018, când și-a anulat prezența la nunta fiicei sale, după ce a suferit o operație pe cord. Acesta a dat mai multe interviuri în care s-a plâns că este ignorat de fiica sa.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.