Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație incredibilă: Un medic a externat o femeie recent operată, care a ajuns în stare critică la un alt spital

Freepik.com
operație, chirurgi

Un doctor de la o clinică din București, presupus că a realizat o intervenție chirurgicală în urma căreia viața unei femei a fost pusă în pericol, este subiectul unei investigații pentru vătămare corporală din culpă, conform anunțului făcut de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș într-o declarație datată duminică, preluată de Agerpres.

Un medic de la o clinică din Bucureşti, suspectat că a efectuat o intervenţie chirurgicală în urma căreia viaţa unei femei a fost pusă în pericol, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Cercetările în acest dosar au fost efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, în luna mai a anului 2020, un bărbat de 54 de ani, în calitate de medic la un spital de specialitate din municipiul Bucureşti, ar fi efectuat o intervenţie chirurgicală unei femei şi i-ar fi provocat leziuni traumatice, ce i-au pus în primejdie viaţa. După externarea prematură, persoana vătămată a solicitat, la domiciliu, intervenţia unui echipaj medical, fiind internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în stare gravă", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

După finalizarea cercetărilor, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.