Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie STÂNJENITOARE pentru şeful diplomaţiei americane. S-a cazat neconvenţional... la SANATORIU

Secretarul de Stat american, Rex Tillerson, a învăţat o lecţie în ceea ce priveşte rezervarea unei camere de hotel, mai ales în timpul unui summit ministerial G20. Noul şef al diplomaţiei de peste ocean a fost obligat să se cazeze într-un sanatoriu, după ce a aşteptat în zadar să găsească o cameră liberă, conformă cu standardele de securitate necesare.

În timp ce reprezentanţii ţărilor G20 sunt găzduiţi în oraşul german Bonn, acolo unde se desfăşoară summitul, Tillerson a fost nevoit să se cazeze într-o localitate mică din vecinătate, relatează Bloomberg.

ALERTĂ - Cumnatul regelui Spaniei, condamnat la şase ani de închisoare

În loc să stea într-un hotel de cinci stele, el a primit o cameră într-un sanatoriu de bătrâni, cunoscut pentru serviciile sale de relaxare şi tratamente de recuperare.

Potrivit sursei citate, Tillerson a fost forţat să folosească această variantă neconvenţională deoarece toate camerele hotelurilor din Bonn au fost rezervate cu mult timp înainte.

Situaţia este uşor stânjenitoare, dar nu este deloc rea. Sanatoriul este o adevărată oază de linişte, cu saune, piscine şi băi termale destinate în special persoanelor de vârsta a treia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.