Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație tensionată pe o șosea din România: Polițiștii au oprit un bărbat ca intenționa să se omoare intrând cu mașina într-un TIR

Agerpres
politia rutiera

Situație tensionată pe o șosea din România: Polișțiștii au oprit un bărbat ca intenționa să se omoare intrând cu mașina într-un TIR

Un bărbat din Vrancea care a anunțat că intenționează să se sinucidă prin provocarea unui accident rutier a fost oprit de polițiști, anunță Mediafax.

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni și a fost anunțat la 112. O femeie din Vrancea a solicitat ajutorul Poliției, susținând că „fiul său, un tânăr de 18 ani, în urma unei discuții în contradictoriu, a plecat de la domiciliu la volanul unui autoturism, amenințând că va intra în coliziune frontală cu un tir”, au anunțat polițiștii.

Tânărul nu putea fi contactat telefonic, dar polițiști au reușit să stabilească direcția de deplasare a mașinii

„Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a procedat la darea în consemn a autoturismului cu care se deplasa tânărul. Orice secundă contează, iar, din fericire, la scurt timp, un echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău care desfășura activități de supraveghere și control pe Drumul Național 2 European 85 a identificat autoturismul în cauză la volanul căruia se afla tânărul”, au relatat polițiștii.

Mașina a fost oprită de polițiști înainte ca tânărul să-și pună planul în aplicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.