Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ULUITOARE - PNL a angajat la partid o secretară care lucra la negru: au REFUZAT să-i facă acte/ UPDATE - Reacția PNL Giurgiu

Facebook
pnl

Liberalii din Giurgiu ar putea să calce pe urmele lui Liviu Dragnea, după dezvășluirile secretarei de la filiala PNL Giurgiu. Carmen Bosman-Stancu arată că a fost ani buni secretară la filiala PNL Giurgiu, iar șefii au refuzat să-i facă forme legale. Acum, femeia a fost concediată și nu beneficiază de niciun drept.

UPDATE: Mai jos și replica PNL Giurgiu prin Florian Velicu, secretar general al PNL Giurgiu

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 93: Dănuța o face praf pe Andreea Esca

”De ani buni ocup poziția de secretară (așa numitul asistent administrativ) la Partidul Național Liberal filiala Giurgiu. Acesta a fost locul meu de muncă unde în toți acești ani, indiferent de cum s-a numit președintele filialei PNL Giurgiu, mi-am îndeplinit atribuțiile specifice postului ocupat cu seriozitate, la timp, întocmai cum mi-a fost cerut, păstrând eticheta necesară poziției dar și discreția impusă de natura muncii mele, și am făcut asta indiferent de situație sau de numele reprezentantului legal al angajatorului meu, adică de numele președintelui PNL Giurgiu.
Azi sunt prinsă în mijlocul unei lupte politice interne în PNL Giurgiu și ca rezultat mi-am pierdut locul de muncă. Nu voi beneficia de ajutor de șomaj, de exemplu, deoarece am fost angajată fără forme legale, așa cum am aflat.
Am implorat angajatorul, PNL Giurgiu, să îmi facă formele legale de angajare pentru a putea beneficia de drepturile aferente, asigurare medicală, asigurare de șomaj, acumulare de vechime în muncă necesară odată cu venirea vârstei pensionării.
Angajatorul, PNL Giurgiu, a refuzat constant să îmi schimbe statutul de "salariată la negru", nefăcându-mi formele legale necesare.
Cui să mă pot plânge într-un județ în care instituțiile abilitate să protejeze salariații și să sanctioneze aceste abuzuri ale angajatorilor sunt controlate politic iar eu am fost salariată a unui partid politic aflat azi la guvernare? Cui să mă adresez?
Ca și cum nu ar fi fost suficient faptul că PNL Giurgiu m-a angajat la negru, azi am fost tratată ca un criminal de drept comun. Mi s-a sigilat fișetul din birou și a fost luată unitatea hard a calculatorului pe care lucram. Senătura de pe sigilul din fotografie aparține Secretarului General al PNL Giurgiu(funcție politică, nu o funcție de secretară angajată la negru, așa cum PNL m-a angajat). Am fost umilită nu doar prin faptul că mă văd a fi lucrat la negru ci și prin comportamentul conducerii PNL Giurgiu care m-a făcut să mă simt precum o condamnată de drept comun de parcă eu, Carmen Bosman-Stancu am furat sau fur voturile Partidului Național Liberal filiala Giurgiu pentru a le vinde pe stradă ca să am din ce să trăiesc deoarece nici măcar ajutor de șomaj nu voi putea primi, așa cum ar fi trebuit să primesc dacă PNL mă angaja cu forme legale.
Cărei instituții să mă plâng când instituțiile sunt controlate politic? Aștept sfaturile dumneavoastră, dragi giurgiuveni.”, scrie Carmen Bosman-Stancu.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

Vă prezentăm mai jos poziția secretarului general al PNL Giurgiu, Florian Velicu:

„După plecarea celui care a ocupat funcția de președinte al organizației municipale, Marian Măroiu, s-a luat decizia la nivelul organizației județene că, în ceea ce privește persoana doamnei Carmen Boșman Stancu, care inițial ocupa funcția politică de secretar general adjunct al organizației municipale (conduse de Marian Măroiu – N.R.), ulterior de membru al organizației municipale, nu mai poate avea acces la niciun document ce ține de PNL Giurgiu.

Doamna Carmen Boșman Stancu face parte din echipa Măroiu-Țigănilă, având o relație de prietenie, chiar apropiată cu aceștia, iar atâta timp cât ei au plecat, ce încredere se mai poate avea într-o persoană ce ocupa funcție politică în cadrul Biroul condus de tandemul Măroiu – Țiganilă?

Mai mult, odată cu plecarea acestora la PSD cu uniii membrii organizației municipale, au luat cu ei și baza de date a organizatiei. Se subînțelege faptul că doamna Boșman Stancu Carmen nu face altceva decât să încerce să inducă cetatenii în eroare, invocând faptul că funcția politică de secretar general adjunct, ce implică diverse activități la nivelul organizației, ar fi trebuit să fie și remunerată.

Legat de aspectele invocate cu privire la aplicarea acelui sigiliu pe fișetul în care se aflau documentele organizației municipale, s-a procedat astfel din cauza constatării dispariției bazei de date a membrilor organizației municipale, situație care a fost posibilă cu acordul celor care o gestionau, implicit al doamnei Carmen Boșman Stancu, sau și din neglijența domniei sale. Acea bază de date nu era baza de date personală a domnului Măroiu, ci era baza de date a organizației municipale PNL!

Acuzele din postarea doamnei în cauză sunt doar niște mizerii, iar ceea ce sustine dânsa, este o încercare de a ascunde adevărul , uitand să spună că era membră activă a Biroului Municipal al organizației PNL, ales la conferința municipală din 2017.

Biroul interimar al organizatiei PNL Giurgiu, are ca prioritate să organizeze câștigarea alegerilor locale de anul acesta și nu să se piarda în chestiuni mărunte.

Concluzionând, doamna Carmen Boșman Stancu a avut relațiile, atât de activitate politică, cât și contractuale, cu organizația municipală a PNL, condusă de Marian Măroiu. Restul “întâmplărilor” sunt o consecință a relației extrem de apropiate de Marian Măroiu și de plecarea acestuia la PSD împreună cu baza de date a partidului.”

Florian Velicu, secretar general al PNL Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.