Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SIVECO reacționează la DEZVĂLUIRILE făcute de Ana Maria Pătru

siveco

Ana Maria Pătru, fost preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), a refuzat să se prezinte în faţa comisiei de anchetă parlamentară pentru alegerile prezidenţiale din 2009 (moment în care era vicepreşedinte AEP).

Într-o scrisoare deschisă adresată Parlamentului, Pătru afirmă că firma SIVECO ar fi o firmă acoperită a SRI, care a beneficiat de contracte cu dedicaţie, iar Irina Socol s-ar fi împrietenit cu ea pentru o acţiune operativă.

Vezi AICI întreaga scrisoare!

SIVECO a reacționat și a anunțat că o dă în judecată pe Ana Maria Pătru.

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

”Am fost de-a dreptul socati de calomniile lansate de doamna Ana Maria Patru la adresa companiei SIVECO Romania.

Informatiile prezentate nu sunt conforme cu realitatea si reprezinta incercari de inducere in eroare a opiniei publice de catre o persoana care in mod repetat a solicitat foloase necuvenite companiei noastre.

In consecinta, compania SIVECO a decis sa o actioneze in judecata pe doamna Ana Maria Patru pentru minciunile si afirmatiile denigratoare lansate in spatiul public.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni

Este o copilarie sa credem ca print-un soft auditat, testat si verficat din punctul de vedere al securitatii s-ar putea frauda votul popular. Mai ales ca rezultatele votului au fost confirmate de numaratorile paralele ale partidelor.

Reamintim un aspect esential al derularii numaratorii de voturi ¬ partidele politice desfasoara numaratori paralele de voturi, prin metode total independente de AEP. Prin urmare, este evident ca nu se poate vorbi despre nicio fraudare, cu softul AEP, al rezultatelor.

Citește și: China a lansat prima sa navă spațială de marfă .

Totodata, mentionam ca doamna Ana Maria Patru a avut cel mai inalt nivel de acces la datele centralizate prin intermediul softului. Nicio companie producatoare de software nu poate fi facuta responsabila de modul in care doamna Ana Maria Patru a utilizat, preferential sau nu, datele colectate de soft.

Doamna Ana Maria Patru incearca sa deturneze atentia de la procesele in care este implicata. Avem incredere ca justitia va clarifica toate aceste aspecte.

Citește și: Doi s’ un sfert, sexy-filaj extern!?Doi s’ un sfert, sexy-filaj extern!?

SIVECO este principalul producator roman de software industrial, cu peste 1700 de clienti de-a lungul celor 25 de ani de activitate si taxe platite catre bugetul de stat de peste 179 milioane euro.”, se arată într-un comunicat al SIVECO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.