Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Slavia Praga a donat 8.000 de dolari după partida cu Sparta Praga, în care Nicușor Stanciu a fost foarte dur criticat de fanii echipei gazdă

După partida Sparta Praga–Slavia Praga, în care Nicușor Stanciu a fost foarte dur criticat de fanii echipei gazdă, Slavia a luat o decizie cu privire la ajutarea copiilor bolnavi de leucemie, anunță MEDIAFAX.

Mai exact, clubul românului a decis ca, în funcție de numărul jucăriilor de pluș (n.r.: în formă de șobolani, folosiți ca semn de protest pentru trecerea lui Stanciu la Slavia Praga) aruncate pe teren, să doneze o anumită sumă de bani. Din câte se pare, este vorba de 8.000 de dolari. La ora meciului, mii de animăluțe plușate au fost catapultate spre gazon, dar și șoareci sau șobolani din cauciuc, responsabilii cu ordinea și siguranța arenei având de lucru preț de câteva minute pentru a crea condițiile propice unui joc de fotbal.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Cei mai fanatici au desenat chiar tricoul cu numărul 7 al românului pe spatele animăluțelor din plastic, iar ce-a ieșit a fost un adevărat spectacol pe care e posibil ca până și Stanciu să-l fi gustat. Supărătoare au fost poate mesajele triviale pe care acesta a fost nevoit să le audă sau să le citească. „Stanciu, mori!” s-a auzit în repetate rânduri din mii de piepturi, iar mai multe pânze cu mesaje, majoritatea în limba română, au fost arborate în diferite zone ale stadionului. „NICO = TRĂ‚DĂ‚TOR„, „Stanciu is Judas of Slavia” (n.r. – Stanciu este Iuda al Slaviei), „Anti Stanciu” sau „Stanciu, trădător , sper să arzi în iad” au fost doar câteva din bannerele pe care fanii Spartei le-au afișat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.