Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Slavia Praga refuză să joace un amical cu Slovan Bratislava, după ce slovacii au evoluat contra formaţiei Dinamo Moscova

KIWI Media
televizor fotbal

Slavia Praga refuză să joace un amical cu Slovan Bratislava, după ce slovacii au evoluat contra formaţiei Dinamo Moscova

Slavia Praga a anulat, marţi, un meci amical programat la 4 februarie cu Slovan Bratislava, pe motiv că echipa slovacă a acceptat să joace cu formaţia rusă Dinamo Moscova, în contextul războiului din Ucraina.

Slavia a aflat că Slovan a jucat (şi a pierdut cu 1-2) un meci cu Dinamo Moscova, marţi, în Qatar, fără spectatori şi fără a menţiona meciul pe site-ul său.

"Nu intenţionăm să jucăm amicalul cu Slovan Bratislava", a postat Slavia pe X. "Se va juca un meci împotriva unei alte echipe, iar profiturile şi drepturile TV vor fi donate "pentru a ajuta Ucraina", a spus patronul Slaviei, Jaroslav Tvrdik.

"În timpul meciurilor de calificare în Liga Europa am jucat cu echipe ucrainene şi am auzit poveşti despre atrocităţile războiului de la oameni care au venit direct de pe câmpul de luptă", a adăugat el.

La Slavia Praga este legitimat şi fundaşul român Andres Dumitrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.