Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sloane Stephens nu va mai fi antrenată de Sven Groeneveld

www.usatoday.com
Sloane Stephens

Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens, locul 11 WTA, a anunţat că a renunţat la serviciile antrenorului Sven Groeneveld, cei doi colaborând din primăvară, potrivit news.ro

"După mult timp de gândire, eu şi Sven am decis să o luăm pe căi separate. Schimbarea nu e niciodată uşoară, dar apreciez foarte mult timpul nostru petrecut împreună", a scris Stephens pe Twitter.

Ea nu a anunţat numele viitorului antrenor.

Groeneveld a lucrat cu Maria Şarapova când aceasta a obţinut trofeul la Roland Garros, în 2014, după o finală cu Simona Halep, colaborarea lor încheindu-se în luna martie 2018, după ce rusoaica a câştigat în total şapte titluri la simplu. Şarapova a lipsit din competiţii între februarie 2016 şi aprilie 2017, din cauza unei suspendări primite pentru dopaj.

Sven Groeneveld, 53 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de tenis, el lucrând cu numeroase vedete ale WTA, ca Monica Seles, Arantxa Sanchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovici şi Caroline Wozniacki. La fel ca Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, Sven Groeneveld a antrenat în cadrul programului Adidas de dezvoltare a carierei jucătoarelor, încheiat la finalul anului 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.