Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Snapchat a devenit 'reţeaua socială a drogurilor', avertizează ministrul francez de interne Gerald Darmanin

Getty Images
Gerald Darmanin

Snapchat, o aplicaţie de partajare a videoclipurilor şi fotografiilor foarte populară printre tineri, a devenit "reţeaua socială a drogurilor" prin promovarea livrărilor la domiciliu, a acuzat miercuri ministrul francez de interne Gerald Darmanin, citat de France Presse.

"Pe Snapchat, bărbaţii care livrează droguri îşi fac programările, aşa cum probabil se face o programare pentru a livra pizza", a declarat ministrul la radioul France Inter, denunţând o "uberizare" a traficului via "reţelele sociale", potrivit agerpres.ro.

Darmanin a cerut responsabililor Snapchat să "îşi asume" responsabilităţile de "a nu mai fi reţeaua socială a drogurilor".

Ministrul de interne, care a făcut din lupta împotriva traficului de stupefiante prioritatea sa, a declarat marţi într-un interviu pentru revista L'Express că peste 1.700 de operaţiuni ale poliţiei au fost efectuate din ianuarie vizând 4.000 de puncte de tranzacţii din Franţa.

În urma acestor operaţiuni, "peste 500 de puncte de tranzacţii au fost anihilate din ianuarie", a adăugat el la France Inter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.