Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Chris Cornell susține că sinuciderea acestuia este inexplicabilă

chris cornell

Soția rockerului Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, a declarat vineri că nu crede că acesta a vrut să se sinucidă și a sugerat că medicamentele împotriva anxietății pe care le lua starul rock ar putea avea o legătură cu moartea sa, conform Reuters preluat de agerpres.

Chris Cornell, 52 de ani, a fost descoperit fără viață miercuri, în baia camerei sale de hotel din Detroit, după ce susținuse împreună cu formația sa un concert. Conform medicului legist, cauza morții este sinucidere prin spânzurare.

"Ceea ce s-a întâmplat este inexplicabil și sper ca analizele medicale mai detaliate să ne ofere detalii suplimentare", a declarat Vicky Cornell. "Știu că își iubea copiii și nu ar fi fost niciodată dispus să le facă rău luându-și viața intenționat", a adăugat ea.

Solistul, care s-a luptat în trecut cu dependența de droguri, lua medicamentul Ativan care i-a fost prescris împotriva anxietății și insomniei. Unul dintre efectele secundare menționate în prospectul medicamentului este că poate mări depresia și poate afecta capacitatea de judecată a pacienților.

Avocatul Kirk Pasich, care reprezintă familia lui Cornell, a precizat că membrii familiei starului au fost deranjați de publicarea informației că ar fi fost vorba de o sinucidere, înainte de aflarea rezultatelor testelor toxicologice.

"Familia este de părere că, dacă într-adevăr Chris și-ar fi luat singur viața, atunci el nu știa ce face și este probabil ca medicamente sau alte substanțe să-i fi afectat acțiunile", conform lui Pasich.

Compania farmaceutică Pfizer Inc, care produce medicamentul Ativan, nu a comentat aceste informații.

Chris Cornell vorbea deschis despre problemele pe care le-a avut cu consumul de droguri și alcool și menționa că a trecut prin perioade de depresie și episoade de agorafobie.

Vicky Cornell susține că a rugat membri ai echipei de securitate a concertului să verifice cum se simte solistul de la Soundgarden înainte și după concertul de miercuri noapte. "Am observat că nu mai articula bine cuvintele... se comporta diferit. Mi-a spus că în seara aceea ar putea să ia o pastilă sau două în plus de Ativan".

Anunțul morții lui Chris Cornell în mijlocul unui turneu american cu trupa Soundgarden a fost primit de fani cu foarte multă durere. Formația Soundgarden a fost, alături de Nirvana, Pearl Jam sau Alice in Chains, una dintre cele mai importante exponente ale curentului muzical grunge de la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90, cu albume precum "Badmotorfinger" sau celebrul "Superunknown", pe care se află hituri precum "Black Hole Sun" sau "Spoonman" și care a fost recompensat cu premiul Grammy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.