Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția premierului trece la bucătărie. Se lansează în afaceri

Daciana Sarbu

Eurodeputata social-democrată Daciana Sârbu vrea să îşi pună în practică cunoştinţele gastronomice, în special cele în ale dulciurilor, şi s-a hotărât să îşi deschidă o cofetărie, relateaza Libertatea.

Dacianei îi place să gătească sănătos, soţia premierului Victor Ponta fiind, de altfel, autoarea unei cărţi de reţete de mâncăruri şi prăjituri bazate pe ingrediente naturale. Aşa că s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul şi să deschidă o cofetărie cu dulciuri bio.

Conform unor apropiaţi de-ai politicienei, prăjitura casei va fi Macarons, “care îi iese perfect Dacianei, la fel cum îi ies şi plăcintele cu mere şi cu brânză”. Găteşte împreună cu fiica ei, Irina În cofetăria ce urmează să fie deschisă peste câteva zile, în Capitală, se vor găsi însă şi deserturi tradiţionale româneşti.

Daciana găteşte acasă aproape la fiecare sfârşit de săptămână împreună cu fiica ei, Irina, iar premierul e încântat de ceea ce iese din mâinile fetelor sale. De altfel, eurodeputata susţine că, de când s-a însurat cu ea, Ponta a renunţat la mâncarea nesănătoasă.

“Victor mânca foarte nesănătos: salam, prăjeli, mâncăruri care nu fac bine organismului. De câţiva ani însă a renunţat la acest mod de a se hrăni. Cu toate astea, mai scapă din când în când la salam”, ne-a spus Daciana Sârbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.