Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soțul ÎNȘELAT rupe tăcerea în DIVORȚUL anului din România: 'M-a înșelat cu mai mulți bărbați, am dovezi'

divort

Divorţul anului din România se lasă cu un scandal imens şi cu acuzaţii fără precedent. Soţul unei cântăreţe celebre o acuză pe artistă de infidelitate. Fostul rugbyst, Marcel Toader, susţine că are probe cu care poate demonstra că Maria Constantin l-a înşelat.

Citește și: Noroc de milioane! Cine este politicianul român care a câștigat la Loto 2,6 milioane euro

"Eu am probe că m-a înşelat. Eu am venit aici pentru că am fost pus la zid de o lume întreagă. Am venit aici să spun că şi ultima promisiune pe care ne-am făcut-o a fost încălcată. La 2 săpămâni după nefericitul eveniment, după Sfânta Maria un celebru moderator a scris un articol pe blogul lui. Ştia foarte multe lucruri din căsnicia noastră. Mi-am pus un mare semn de întrebare! Numai că în articol nu se vorbea de infidelitate. Scria doar că eu sunt într-o situaţie dificilă financiar", a spus Marcel Toader la Antena 1.

Citește și: Simona Halep face o mutare bombă! Cine va fi noul ei antrenor și cu cât va fi plătit de campioană

Marcel Toader mai susţine că ştie cum a început totul şi ce a pus la cale Maria Constantin, deşi ei au făcut un pact în momentul în care au decis să se despartă. "Pe 14 august ea a participat la un grătar cu foştii mei cumetrii. Acolo au făcut strategia de marketing, să mă pună la zid. (...) Lumea mă acuză că eu sunt cel mai mare nenorocit, nu-i nici pe departe aşa ceva. Dacă eu în toată această perioadă, dorindu-mi o familie, ca până la un moment dat totul era bine şi frumos. La sfârşit spun că Marcel Toader e un atârnător şi vrea să ne mănânce banii. Am făcut foarte multe investiţii. Nu au refuzat vacanţele, bijuteriile. Mi-am vândut ceasul de la mână ca să îi plătesc un videoclip. Trebuia să fac un contrat la început. Cauzele infidelităţii sunt 3: succesul, telefonul mobil, anturajul. În ultimul an încercam să îi creez o personalitate. Am avut nopți albe. În primele două săptămâni am dormit doar 30 de ore. Am slăbit foarte mult, da. 14 kilograme. Am dormit foarte puţin.

Citeşte şi: Florin Cîțu reacţionează la mişcarea de forţă a celor de la ASF: 'Să vină în Parlament să ne arate' / VIDEO

Eu simt de un an că ceva nu e în regulă. În ziua în care am fost la 2k1 am văzut altfel. Cred că sunt bărbatul care îşi dă seama de foarte multe lucruri. Prin atitudinea ei am văzut multe. acum un an am fost într-un reality show. In ultima săptămână din acel show mi-am dat seama de multe lucruri. Am crezut că mi se pare. Nu acolo m-a înşelat. Da, m-a înşelat. Eram într-o relație falsă! S-a ales praful de tot. Din cauza ei s-a ajuns la divorț", a mai dezvăluit Marcel Toader.

Citeşte şi: Tudorel Toader face afirmații EXTREM DE GRAVE, la Antena 3: Ce a spus despre justiție e FĂRĂ PRECEDENT

Şi asta nu e tot! Marcel Toader a dezvăluit sumele exorbitante pe care le-a cheltuit în căsnicia cu artista Maria Constantin, şi nu doar pe vacanţe scumpe. "Iată-mă într-o situaţie, după a şasea căsnicie în care nu mă mai regăsesc, în care eram omul în spatele unei femei pe care am creat-o în urmă cu 4 ani. Lumea mă acuză că sunt cel mai mare nenorocit, (...) nimeni n-a spus la început că Marcel Toader este un atârnător sau că vrea să ne mănânce banii. La sfârşit spun lucrul ăsta. Văd că n-au refuzat vacanţele, investiţiile pe care le-am făcut în inelele de 30 mii de euro, în bijuterii de 10 de mii de euro, în foarte multe investiţi, vorbesc de Maria, sociale şi financiare.

Citeşte şi: Andreea Marin 'dă cărţile pe faţă': Ce spune despre iubitul tunisian

Marcel Toader s-a gândit că ar fi trebuit să aibă o strategie, dacă ar fi ştiut că se va ajunge la o altă căsnicie eşuată din toate punctele de vedere. Trebuia să semnez un contract de la început: eu te aduc în stadiul ăsta, dar iau 30%. Mi-am vândut ceasul de la mână pentru videoclipul Mariei Constantin", a mai declarat Toader.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.