Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC după condamnarea lui Dan Adamescu: 'Mă tem pentru viaţa lui şi a mea'

wowbiz.ro
Dan Adamescu

Condamnarea la închisoare cu executare a milionarului Dan Adamescu a declanşat un imens scandal. Fiul fugar al afaceristului a transmis un mesaj incredibil din străinătate.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru mituirea mai multor judecători. Fiul său, inculpat pentru aceleaşi fapte şi care refuză să se prezinte în faţa anchetatorilor, a sărit în apărarea tatăui său, acuzând inechitatea procesului. Într-un comunicat de presă, Alexander Adamescu afirmat că „procesul este o imensă eroare judiciară programată”. Acesta spune că inclusiv 19 parlamentari europeni şi-au exprimat public indignarea şi îngrijorarea faţă de acest proces pe care l-au etichetat inechitabil. În plus, pretinde fiul mogulului, „show-ul mediatic de astăzi nu face decât să confirme acţiunea de linşaj public la care suntem fost supuşi eu şi tatăl meu”.

Citeşte şi: Imagini de senzaţie cu Klaus Iohannis şi soţia lui: Ce a transmis şeful statului / VIDEO

Alexander Adamescu atrage atenţia că statul român a ales fie să ignore, fie să bagatelizeze problemele de sănătate ale tatălui său, pentru a cărui viaţa se teme. “Sunt ferm convins că în zilele ce urmează vom fi atacaţi de toate organele de stat pentru a distruge sau a-şi însuşi tot ce a construit tatăl meu în ultimii douăzeci de ani: un grup de firme care încă susţin economia românească prin mii de locuri de muncă”, arată Adamescu jr. Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, arestarea preventivă în lipsă a lui Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, în dosarul în care este acuzat că, împreună cu tatăl său, a dat mită 15.000 de euro şi 23.000 de lei judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, de la Tribunalul Bucureşti, pentru soluţii favorabile în dosare de insolvenţă, anunţă Adevarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.