Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoc în SUA: O fostă candidată la emisiunea televizată a lui Trump a demisionat de la Casa Albă

trump, casa alba

O fostă candidată la un reality show prezentat de Donald Trump devenită consilieră a preşedintelui republican va părăsi Casa Albă, potrivit AFP. Plecarea consilierei Omarosa Manigault Newman va avea loc la începutul anului viitor, a precizat miercuri purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, conform Agerpres.

Fosta candidată la reality show-ul 'The Apprentice' şi-a prezentat marţi demisia "pentru a căuta alte oportunităţi", iar plecarea sa va intra efectiv în vigoare la 20 ianuarie 2018, a spus Sarah Sanders. "Îi urăm succes în proiectele sale viitoare şi îi suntem recunoscători pentru serviciile sale", a adăugat ea.

Omarosa Manigault Newman este una din personalităţile de culoare care ocupă unul din cele mai înalte posturi din cadrul administraţiei Trump, cu un salariu anual de aproape 180.000 de dolari, însă unii dintre colegi au ridicat uneori semne de întrebare privind rolul 'Biroului său Relaţii Publice' de la Casa Albă. Prezentă la şedinţele foto ale preşedintelui, ea asista uneori la briefingurile de presă cotidiene. Anunţul privind plecarea sa survine după dezvăluirea că la Casa Albă a fost organizată o petrecere cu ocazia nunţii sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.