Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC în Turcia: Erdogan cere arestarea celui mai valoros jucător de baschet

Enes Kanter este un baschetbalist de etnie turcă, originar din Elveţia, care joacă pentru Boston Celtics în NBA. Jucătorul NBA spune că acum este dat în judecată de preşedintele turc Recep Erdogan pentru remarcile critice făcute la adresa sa, în trecut.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a împărtăşit luni informaţii despre presupusul proces pe reţelele de socializare, susţinând că politicianul „mă dă în judecată şi cere arestarea mea pentru că l-am insultat”.

„Pielea lui este mai subţire [decât] o ceapă”, a adăugat Kanter. „Se pare că i-am rănit puţin sentimentele @rterdogan”, transmite Mediafax.

Nu este clar care sunt comentariile din cauza cărora Erdogan s-ar fi supărat, dar Kanter l-a urmărit public pe preşedintele Turciei în ultimii ani, potrivit unor surse externe.

În ceea ce priveşte răspunsul lui Kanter la proces, el a făcut evident faptul că nu-i păsa de înştiinţarea primită, rupând documentele şi arzându-le în toaletă.

Enes Kanter a început o campanie pe Facebook, numită ”#Deţinuţii politici ai dictatorului Erdogan”, prin care vorbeşte despre persoane cu statut important în Turcia, care au fost arestate din cauza preşedintelui.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.