Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC într-o mare televiziune: Şeful staţiei, acuzat de hărţuirea sexuală a jurnalistelor

romaniatv.net
hartuire sexuala

Şoc într-un din marile televiziuni ale lumii. Şeful staţiei este acuzat de faptul că le-a hărţuit sexual pe mai multe dintre jurnaliste.

Mai multe prezentatoare de la postul american de televiziune Fox News și-au reclamat șeful pentru hărțuire sexuală, o anchetă fiind în desfășurare în acet moment, relatează Reuters. Este vorba despre un scandal cu atât mai răsunător cu cât vizează unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din SUA. Fosta prezentatoare de ştiri Gretchen Carlson l-a dat în judecată pe preşedintele şi directorul executiv al Fox News, Roger Ailes, la începutul lunii iulie, pentru hărţuire sexuală. ”Am fost dată afară pentru că am refuzat să întreţin relaţii sexuale cu şeful meu, ceea ce a dus la hărţuire şi la un tratament total neadecvat în redacţie. Alies mi-a sabotat cariera pentru că i-am respins avansurile sexuale şi m-am plâns de hărţuire sexuală”, a declarat fosta prezentatoare Fox News. După această dezvăluire, mai multe jurnaliste au declarat că au fost supuse, de-a lungul vremii, unor presiuni cu tentă sexuală de către Roger Ailes, acum în vârstă de 76 de ani.

Citeşte şi: S-au aflat cauzele morții lui Radu Beligan: Diagnosticul TERIBIL al medicilor

Potrivit revistei ”New York”, care a citat surse anonime, avocaţii 21st Century Fox Inc., companie deținută de magnatul media australian Rupert Murdoch, i-au dat lui Roger Ailes termen-limită până pe 1 august pentru a demisiona şi l-au atenţionat că în caz contrar va fi concediat. Marți seară se zvonise că Roger Ailes, care a transformat postul Fox News într-un redutabil canal de știri american, ar fi primit un pachet de 40 de milioane de dolari pentru a se retrage imediat din funcție, însă conducerea companiei a dezmințit informația apărută în presă, conform telegrafonline.ro.

Citește și: STUDIU Multivitaminele în timpul sarcinii sunt inutile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.