Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Socant: ce a descopert politia italiana in depozitul unui roman!

captura youtube
elefanti

Un corn de elefant și bancnote de 37 de 50 de euro , toate contrafăcute . Acesta este pradă unui român de 32 de ani , păstrate în depozitul vilei sale din afara orasului Torino . Personalul echipei Flying l-a oprit pentru o verificare în Corso Vittorio Emanuele II și apoi a făcut descoperirea în reședința sa, arestându-l.

Episodul datează de luni. Tânărul în vârstă de 32 de ani a fost oprit pentru verificarea autoturismului de către agenți, având în vedere prezența altor două persoane în mașină. Românul s-a declarat dealer de mașini, dar, după investigațiile amanuntite, poliția a descoperit mai multe infractiuni împotriva sa, inclusiv o infracțiune cu privire la deținerea de arme și gloanțe ilegale. Doar verificarea mașinii a dezvăluit prezența bancnotelor, contrafăcute și destinate înșelătoriei numerice.
Anchetatorii au continuat activitatea apoi în casa infractorului și aici au făcut descoperirea. Un corn de elefant încrustat, păstrat fără documentația preconizată. Romanul impreuna cu conationalii lui, au fost arestati si pusi la dispozitia Judecatoriei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.