Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Un bărbat, imaginea crizei din Venezuela, a fost incendiat de viu: Ce făcuse / VIDEO

socant, soc

Imagini şocante petrecute în Venezuela. Din cauza crizei din ţara sud-americană, lucrurile au luat o întorsătură horror. Un bărbat a fost incendiat.

Un bărbat disperat de foame care a furat 5 dolari să fie incendiat de viu de mai mulți oameni. Roberto Bernal a ajuns între timp simbolul crizei care macină cu cele mai mari rezerve de petrol. La început, oamenii nu știau ce a făcut Roberto Bernal, însă acesta alerga, un semn clar că ceva nu era în regulă. Zeci de oameni l-au încercuit și l-au lovit până când acesta abia mai putea să respire.

Citește și: Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu

Agresorii fuseseră la rândul lor victime ale jafurilor: au rămas fără telefoane mobile, fără portofele și motociclete, iar Bernal arăta precum un infractor, relatează AP. La scurt timp, un bătrân a venit și le-a spus că Bernal l-a jefuit. Fără să stea pe gânduri, oamenii au început să îl controleze prin buzunare, unde au găsit mai multe bancnote, echivalentul a cinci dolari. Ulterior, au turnat benzină peste el și i-au dat foc. “Am vrut să-l învățăm o lecție. Ne-am săturat să fim jefuiți de fiecare dacă când ieșim pe stradă și poliția să nu facă nimic”, a povestit Eduardo Mijares, în vârstă de 29 de ani, citat de libertatea.

Citește și: Problema de clasa II-a la care părinții nu știu să răspundă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.