Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Social-democrații ies la rampă: 'Teroriștii economici sunt chiar liberalii'

psd

Fostul vicepremier Mihai Fifor, actualmente lider PSD Arad, spune că liberalii sunt „teroriști economici” pentru că atacă la CCR dublarea alocațiilor copiilor.

Citește și: Nelu Tătaru: Ne apropiem de un moment în care vom avea o dublare sau triplare de cazuri pe zi. Atunci vom avea o problemă .

„Orban ataca la CCR majorarea alocatiilor pentru copii. Este de neconceput ceea ce face PNL în prezent și tare aș vrea să îl văd pe Ludovic Orban explicând milioanelor de părinți din România de ce guvernul nu vrea să dubleze alocațiile copiilor. Mai mult, liberalii după ce se ascund în spatele unor explicații neverosimile, mai atacă și la Curtea Constițională decizia de majorare adoptată de Parlament.

Noi am inițiat si votat această lege cu gândul la toți acei părinți care, mai ales acum, întâmpină greutăți semnificative în creșterea și educarea celor mici. Niciunul dintre așa zisele argumente ale lui Orban nu stau în picioare, în condițiile în care PSD a inidicat și sursa de finanțare, iar "teroriștii economici" sunt chiar liberalii, care prin nesăbuința lui Cîțu, au împins în haos economia românească și au prăbușit nivelul de trai.

Normal era ca președintele să promulge în regim de urgență legea nu să găsească diverse tertipuri de tegiversare a aplicării ei. Pentru că asta face în acest moment PNL, cu un cinism inimaginabil, pe spatele tragediei întregii națiuni!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.