Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Social-democrații Ioan Stan şi Eugen Bejinariu deschid listele PSD la Senat şi Camera Deputaţilor

eugen bejinariu

PSD Suceava a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie, liderul organizaţiei judeţene, Ioan Stan, deschizând lista la Senat, iar Eugen Bejinariu la Camera Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Stan este urmat la Senat de secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Ioan Cristian Şologon, şi de Gabriela Mihai, actual consilier judeţean şi director al Şcolii Generale nr. 1 din Suceava.

Citește și: DOSAR Consilierul ALDE Gal Avram a primit electrocasnice de peste 60.000 de lei pentru 'AJUTORUL' dat la contractele Covid - Bunurile aveau VICII ASCUNSE

La Camera Deputaţilor, Bejinariu este urmat pe listă de fostul prefect Mirela Elena Adomnicăi, Vlad Popescu şi de liderul filialei tinerilor social-democraţi, George Şoldan.

"Asta este viziunea partidului, viziunea organizaţiei noastre, ca pe această listă să existe oameni cu experienţă politică, oameni cu entuziasm, cu tinereţe, oameni care au un cuvânt de spus în viitorul Parlament (...) Vom prezenta programul de guvernare care prezintă siguranţă pentru locurile de muncă, siguranţă pentru un trai mai bun şi pentru un salariu decent", a spus Bejinariu.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

El este convins că oamenii au încredere în PSD şi în reprezentanţii formaţiunii şi crede că, în judeţ, partidul va obţine cel puţin patru mandate de deputat şi unul de senator, dar nu a exclus să obţină chiar două mandate de senator.

Referindu-se la locul trei de la Camera Deputaţilor ocupat de Vlad Popescu, Bejinariu a spus că, deşi nu este membru al organizaţiei sucevene, s-a negociat această candidatură cu PPU-SL, iar Vlad Popescu s-ar fi înscris în PSD.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Potrivit lui Bejinariu, pe listele din toate judeţele au fost înscrise persoane fie din societatea civilă, fie din PPU-SL, conform negocierilor purtate de conducerea centrală a formaţiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.