Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Socialistul Ion Ceban a câștigat primăria Chișinăului - rezultate preliminare

Candidatul Partidului Socialist din Republica Moldova (PSRM), Ion Ceban, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău, în turul doi al alegerilor locale desfăşurate duminică în Republica Moldova, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), potrivit Agerpres.

Datele CEC arată că, în urma procesării proceselor verbale din 263 din totalul celor 307 secţii de votare din Chişinău, Ceban a primit voturile a 53.86% dintre alegători (103.242 voturi), în timp ce candidatul Blocului ACUM (DA şi PAS), Andrei Năstase, a fost susţinut de 46.14% dintre alegători (88.448 voturi).

Prezenţa la vot la alegerile pentru funcţia de primar al Chişinăului a fost de 37,78%. Datele statistice arată că la urne s-au prezentat doar 240.574 din cei peste 636.000 de alegători înscrişi în listele electorale permanente.

Vezi si: Victor Ponta a răbufnit: Devin dușmanul public nr. 1 pentru că mă țin de cuvânt? Nu votez guvernul Orban pentru că trecem din lac în puț .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.