Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Societatea de Transport București (fost RATB) va scoate, joi, în traseu liniile de tramvai, troleibuz și autobuz începând cu pentru a acoperi greva de la metrou

Inquam Photos / George Calin
coada tramvaie

Societatea de Transport București (fost RATB) va scoate, joi, în traseu liniile de tramvai, troleibuz și autobuz începând cu ora 4 dimineața, ca urmare a grevei de avertisment anunțată de angajații METROREX.

„Ca urmare a grevei de avertisment a angajaților Metrorex SA, programată pentru ziua de 15.11.2018, între orele 4:00 și 6:00, în vederea asigurării serviciului public de transport la nivelul Capitalei, STB SA va scoate în traseu liniile urbane de tramvai, troleibuz și autobuz începând cu ora 4.00”, informează Societatea de Transport București, printr-un comunicat de presă informează mediafax.

Administrația Metrorex a anunțat, că a fost notificată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) cu privire la decizia declanșării grevei de avertisment joi, 15 noiembrie 2018, între orele 04:00-06:00.

„În această perioadă trenurile de metrou nu vor circula. Conducerea Metrorex își manifestă disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, conform legii dialogului social și face apel la angajații săi să ia în considerare că asigurarea transportului călătorilor (la timp și în siguranță) este prioritară”, au anunțat reprezentanții Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.