Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer beat, urmărit şi imobilizat de doi poliţişti aflaţi în timpul liber

dosare

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a fost urmărit şi imobilizat de doi poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) - Biroul de Poliţie Autostradă A3 Turda-Borş, care se aflau în timpul liber, informează, miercuri, IGPR, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 17,50, cei doi poliţişti care tocmai ieşiseră de la un curs susţinut la Şcoala de Poliţie "Septimiu Mureşan" observând în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj-Napoca, un autoturism condus haotic.

"Cei doi agenţi de poliţiei au depăşit imediat autoturismul şi l-au oprit. După oprire, au încercat să abordeze conducătorul autoturismului, însă acesta a fugit de la faţa locului, dar a fost urmărit şi imobilizat, în scurt timp, de către unul dintre cei doi poliţişti. Aceştia au stabilit identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Cluj-Napoca. Poliţiştii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,70 mg / l alcool pur în aerul expirat", precizează IGPR.

În timpul acţiunii, pasagerul aflat în autoturismul oprit de poliţişti - un bărbat, de 45 de ani din comuna Apahida -, profitând de neatenţia persoanelor prezente, a furat dintr-un autovehicul o geantă ce conţinea echipament sportiv.

Prejudiciul a fost recuperat integral în cadrul intervenţiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi furt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.