Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer fără permis care a fugit de poliţişti în Brăila, arestat pentru 30 de zile

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un şofer de 21 de ani din Brăila care a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost depistat de poliţişti conducând fără permis şi a fugit de oamenii legii, a primit, luni, mandat de arestare pentru 30 de zile, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila, anunță AGERPRES.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

La data de 4 decembrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au reţinut pentru 24 de ore pe un brăilean care a condus pe raza municipiului un vehicul fără a deţine permis de conducere şi a încercat să fugă de poliţişti.

Şoferul în cauză fusese oprit în trafic pentru control şi, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, moment în care brăileanul a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind prins în scurt timp, încătuşat şi condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

"În cazul tânărului de 21 de ani, reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost depistat, pe strada Plevna, în timp ce conducea o maşină fără a deţine permis de conducere şi a încercat să fugă de poliţişti, precizez faptul că pe numele său instanţa a emis, astăzi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în urma contestaţiei formulate de unitatea de Parchet. Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila", a anunţat IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.