Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer prins la volan drogat şi beat - Avea permisul suspendat şi instalase ilegal stroboscoape pe maşină

masina politie

Şofer prins la volan drogat şi beat - Avea permisul suspendat şi instalase ilegal stroboscoape pe maşină

Un bărbat în vârstă de 35 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând în Piatra-Neamţ un autoturism deşi se afla sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice şi avea permisul suspendat, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost oprit de poliţişti, care au sesizat că autoturismul avea montat, la vedere, în habitaclul autoturismului, un stroboscop de culoare roşu/albastru, precum şi sistem de avertizare sonoră.

"Conducătorul auto, în vârstă de 35 ani, din Piatra-Neamţ, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor interzise. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că persoana în cauză avea permisul reţinut ca urmare a săvârşirii la data de 17 martie 2023 a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, a fost amendat cu 1.650 iar sistemele montate ilegal pe autoturism au fost confiscate.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

El este deja trimis în judecată pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului după ce în 2023 a fost prins conducând deşi avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.