Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şofer român, PRINS în Cehia cu şase migranţi transportaţi în remorcă

Poliţia cehă de frontieră a reţinut un grup de şase migranţi ilegali şi pe şoferul român care îi transporta, a anunţat purtătoarea de cuvânt Stepanka Komarova, conform agenţiei CTK, preluată luni de publicaţia online Prague Monitor, relatează agerpres.

Tribunalul districtual din oraşul Breclav a decis expulzarea românului, în vârstă de 25 de ani, pentru o perioadă de trei ani, sub acuzaţia de organizare şi trecere neautorizată a frontierei cehe.

Citeşte şi: Gest în premieră, după 75 de ani. Anunțul premierului nipon

Migranţii au fost depistaţi marţi seară, la un control rutier la un fost post de frontieră, fiind ulterior returnaţi în Austria.

'Migranţii, bărbaţi cu vârste între 17 şi 21 de ani, nu deţineau documente valide. Unul dintre ei avea un document emis pe numele unui cetăţean irakian', a precizat purtătoarea de cuvânt.

Poliţia i-a identificat ulterior ca fiind originari din Irak şi din Iran. Unul dintre ei fusese verificat cu o zi în urmă în Austria, unde autorităţile i-au ordonat părăsirea ţării.

Conform purtătoarei de cuvânt a poliţiei cehe, cetăţenii străini au fost reţinuţi în baza unui acord de transfer către Austria.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.