Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul care a provocat accidentul rutier de la Mihail Kogălniceanu nu avea permis de conducere- El şi un pasager au murit după ce vehiculul s-a lovit de un TIR

permis de conducere

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a provocat accidentul rutier de la Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa, marţi seară, nu avea permis de conducere, iar acesta şi un pasager au murit după ce au intrat într-un TIR, potrivit news.ro

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că marţi, în jurul orei 21.00, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier.
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 20 de ani,  şi un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 56 de ani. Ambele vehicule ar fi circulat în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier au decedat conducătorul auto şi un bărbat, de 21 de ani, pasager în autoturism”, au precizat poliţiştii.
Ei au mai anunţat că bărbatul aflat la volanul ansamblului rutier a fost testat cu aparatele etilotest şi drug-test, iar rezultatele au fost negative.
“Din verificările efectuate a rezultat că şoferul autoturismului nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a menţionat sursa citată.
Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.