Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul din Iași care circula cu Rolls-Royce decapotat prin zăpadă, vedetă pe TikTok, s-a ales cu dosar penal (VIDEO)

rolls royce decapotabil iasi

Șoferul Rolls-Royce decapotabil din Iași, care a atras atenția pe scară largă pe platforma de socializare TikTok pentru că se plimba cu mașina sa de lux în timpul ninsorilor abundente, s-a trezit în „apă fierbinte”. Plimbarea flamboaiantă, surprinsă pe video, s-a terminat cu șoferul pierzându-și mașina și confruntându-se cu mai multe acuzații penale.

Videoclipurile cu cascadoria extravagantă, în care apare mașina decapotabilă Rolls-Royce de lux, în valoare de sute de mii de euro, navigând prin zăpada groasă, au făcut furori pe TikTok în ultimele zile. Clipurile arătau cum mașina, deseori menționată ca fiind întruchiparea luxului și a eleganței, înfrunta elementele într-o demonstrație de îndrăzneală.

Un videoclip deosebit de viral a arătat cum decapotabila este îngropată treptat sub o pătură de zăpadă, în timp ce spectatorii se minunau de îndrăzneala șoferului. Cu toate acestea, aventura capricioasă a luat o turnură bruscă marți dimineață, când au intervenit polițiștii.

Șoferul era băut și fără permis

Șoferul a fost văzut în zona Palat din Iași, stând lângă mașina sa și salutând cu entuziasm trecătorii. Cetățenii îngrijorați au anunțat situația la poliție, care a ajuns rapid la fața locului. În timpul anchetei, polițiștii au descoperit că șoferul emana un miros de alcool și, în urma unei examinări mai amănunțite, au constatat că permisul de conducere îi fusese suspendat.

În dimineața zilei de 23 ianuarie 2024, polițiștii rutieri ieșeni au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza municipiului Iași.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere cu suspendat. De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice, precum și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat", se arată într-o informare a Poliţiei.

Ca urmare a acestor constatări, a fost deschis un dosar penal împotriva șoferului pentru mai multe infracțiuni, printre care conducere fără permis valabil, refuz de a se supune testării cu probe biologice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Pe lângă repercusiunile legale, Rolls-Royce-ul decapotabil a fost, de asemenea, confiscat și tractat de o platformă de recuperare, lăsându-l pe șofer fără luxoasa sa mașină.

@vivacyleather Sa-i anulam garantia ?? ???????? #rollsroyce #vivacyleather #interior #fyp #viral ♬ Iarna pe val - Cabron

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.