Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul lovit de un bolovan căzut de pe versant în Defileul Jiului a murit - Traficul în zonă s-a reluat

defileu valea jiului
Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu şi Serviciului Rutier care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Defileul Jiului, din direcţia Petroşani-Târgu-Jiu, a fost rănit de un fragment din stâncă ce a lovit parbrizul maşinii. În urma loviturii, conducătorul auto a decedat.

În autoturism se mai aflau alte trei persoane, care nu au suferit leziuni.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

ISU Gorj a transmis că la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti Jiu cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, două ambulante SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ Hunedoara, sosite în sprijin.

"În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani şi două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani. Şoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate şi li s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, însă acestea au refuzat transportul la spital", a precizat ISU Gorj.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe DN 66 (E 79) Defileul Jiului, la kilometrul 117+900 de metri, în localitatea Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj. Drumul a fost degajat de bolovanul şi pietrele căzute de pe versant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.