Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul unei maşini implicate într-un accident produs pe DN 1 avea permisul de conducere suspendat

accident bun

Şoferul unei maşini implicate într-un accident produs luni pe DN 1, între Sebeş şi Răhău, lovită de un alt autoturism, avea permisul de conducere suspendat, ambii conducători auto fiind acum cercetaţi, fiecare pentru o altă infracţiune.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, un bărbat de 68 de ani, din Şpring, în timp ce conducea luni un autoturism pe DN 1, între Sebeş şi Răhău, a intrat în coliziune cu o maşină la volanul căreia se afla un tânăr, de 31 de ani, din Sebeş, conform Agerpres.

"În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului", a transmis IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul de 31 de ani avea permisul de conducere suspendat.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere cu permisul suspendat", a precizat IPJ Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.