Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoferul unui autoturism lovit de tren la Alba a murit la spital după câteva ore de la accident

Accident feroviar 3 Cluj

Un bărbat de 70 de ani, rănit marţi dimineaţa după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren în apropiere de oraşul Zlatna, la o trecere de nivel cu calea ferată, a decedat după câteva ore la spitalul din Alba Iulia, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

"Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locul incidentului a rezultat că un bărbat de 70 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu 'crucea Sfântului Andrei', fiind surprins de trenul de călători Inter-Regio 970559-4, condus de un bărbat de 57 de ani din Teiuş, judeţul Alba. (...). Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Alba.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Pentru scoaterea victimei din maşina lovită de tren a fost necesară descarcerarea de către pompierii militari. Şoferul autoturismului a fost transportat la spital, unde a decedat ulterior din cauza leziunilor suferite.

Niciun pasager din tren nu a necesitat îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe raza satului Galaţi, cu puţin timp înainte ca trenul să ajungă la destinaţie, în Zlatna.

Circulaţia pe calea ferată Alba Iulia - Zlatna, un traseu în lungime de 42,5 kilometri, este efectuată cu trenuri Regio Călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.