Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soldaţii lui Oprea nu se mai feresc: anunţă că nu-l votează pe Ponta - AUDIO

sigla_unpr

O întreagă filială judeţeană UNPR joacă la două capetele. Deşi îl spijină formal pe Victor Ponta, aceştia recunosc faptul că îl votează pe Iohannis. Ba mai mult, după alegeri, UNPR va forma o nouă coaliţie de guvernare, alături de actuala Opoziţie, susţine un lider al UNPR Neamţ.

Mihai Almăşanu, preşedinte al organizaţiei locale Podoleni, a fost înregistrat în timp ce făcea câteva afirmaţii surprinzătoare. Acesta susţine că opiniile sale sunt împărtăşite şi de liderul UNPR Neamţ, Culiţă Tărâţă.

Citeşte şi: Un lider UNPR amenință un vicepremier: Unii vor totul, dar vor pierde totul!

Din înregistrare:

-“Am zis: Vreau să stau de vorbă şi cu Tărâţă. M-am dus la Tărâţă…” (00.39)

-“…Dacă nu joacă cum îi spune Tărâţă, ăştia l-au schimbat imediat şi o venit unul de la PDL şi a făcut majoritate că, acum cântă Tărâţă… şi cu PDL-ul pe judeţ” (01.10)

-“Fii atent: Ce spun eu spune şi Tărâţă!” (01.47)

-“Relaţia cu PSD-ul: ei îşi face campania lor. Pentru că e coabitarea asta. Noi o lăsăm încetul. Iohannis are mare şanse şi mergem cu opoziţia” (01.50)

-“După aia, s-o rupt! După alegeri, cu PSD-ul, s-o rupt! Fiecare partid… Şi facem majoritatea cu ăştia din Opoziţie” (02.08)

-“Pentru că ăsta nu va ieşi preşedinte de ţară sub nicio formă. Americanii nu-vrea, s-a dus în America şi nu-l bagă nimeni în seamă” (02.17)

-“S-o terminat. Tărâţă, dacă nu faci cum îţi spune el, s-o terminat… (02.41)

-“Tărâţă se fotografiază cu ei, că n-are ce face. Ştii pe bannere, pe astea… Noi, uşor… Noi, uşor… Nuuu… Eu votez cu Iohannis” (02.59)

-“Nu contează, băi, alianţa (N.R. – de guvernare). Am impresia că tu nu auzi: După data de 16, al doilea tur, te-ai despărţit. Nu ai nicio treabă cu ei pe urmă. Iohannis orişicum iese şef de stat” (03.09)

-“Dar ce p**a mea, copchilul ăsta (N.R. – Victor Ponta) să mă vândă la ruşi? Cum?… Mergem cu Iohannis. Iohannis îi neamţ, are altă viziune, altă… are relaţii în afară, Merkel conduce toată Europa…” (03.26)

-“Dar cum să mă duc eu cu Ponta? Am zis, ştii cât o costat acolo, o costat mult, ştii pe stadion? Două milioane de euro! O mie de euro un autocar de aici până la Bucureşti? De unde bani? Nu banii noştri?…” (03.43)

-“Da Tărâţă ce, trebuia să se ducă (N.R. – la lansarea de pe Naţional Arena). Dar ce, era obligat? Da, Oprea era acolo, că-i naşul lui ăsta. Nu-i naşul? Doar el (Tărâţă) a băgat bani în campanie (de la locale), n-o băgat Oprea. <>” (03.57)

-“El spune aşa. Încă o dată, preşedinte de Consiliu Judeţean… Că vrea să rămână ceva în urma lui, dar nu cu PSD-ul, că PSD-ul îs curve ordinare” (04.13)

-“Se va merge cu Opoziţia, face pact cu ei… S-ar putea să fie, după 1 ianuarie, sau în februarie-martie, s-ar putea să pună moţiune de cenzură să pice Guvernul” (05.31)

-“Doar Tărâţă nu s-o luat cu Dragnea de gât? Că trebuia să-i dea lui Dragnea 80 de milioane de euro sau nu ştiu cât dracul trebuia să-i deie, cu societatea lui, şi Tărâţă nu a vrut să-i deie… (…) S-o dat şi la televizor, după aceea o trebuit (N.R. – Tărâţă) s-o schimbe, s-o dea la coteală, că se certa cu ăştia” (05.42)

SURSA: vestea.net

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.