Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOLICITARE din PSD Nebunia plângerilor penale politice trebuie să înceteze. Orban ar trebuie să demisioneze din fruntea PNL (deputat Beatrice Tudor)

Agerpres
PSD

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor a declarat, în contextul în care DIICOT a clasat plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare pe motiv că fapta nu există, că politicienii din Opoziție trebuie să se oprească din a depune “plângeri penale politice”. Mai mult, deputatul PSD de București a susținut că Ludovic Orban ar trebui să demisioneze din funcția de Președinte PNL din cauza scandalului internațional creat.

Moment BIZAR, în direct la TVR: un cameraman a IZBUCNIT în timpul unei dezbateri pe referendumul pentru familie

“Plângerea penală politică este noua găselniță a PNL și USR, menită să discrediteze și să forțeze schimbarea din funcție a demnitarilor PSD. Este cea mai recentă găselniță a partidelor din Opoziție, care nu mai știu cum să facă și să îndemne pe alții să depună plângeri penale, pentru a încerca să câștige, prin organele de anchetă penale, capital electoral.

Cel mai grăitor exemplu este plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Primului Ministru Viorica Dăncilă, pe care Președintele PNL a acuzat-o de înaltă trădare pe tema mutării ambasadei României din Israel. Acum am aflat că DIICOT a decis clasarea acestei plângeri penale penibile pe motiv că fapta nu există. Însă răul este făcut.

Relația României cu Israel a avut de suferit din cauza plângerii penibile a dlui Orban, iar relația cu SUA a fost la rândul său afectată. Pentru răul făcut României în această speță, dl Orban ar trebuie să demisioneze de urgență din funcția de președinte al PNL”, a declarat Beatrice Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.