Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solicitare iesita din comun adresata lui Iohannis de un personaj inedit

Un personaj inedit se afla marti in fata Palatului Cotroceni, dornic sa atraga atentia presedinetelui Iohannis. El nu a venit cu mana goala, ci pregatit cu recuzita necesara pentru a-si sustine cauza cu totul iesita din comun.

Barbatul intalnit de reporterii stiripesurse.ro in fata Cotroceniului este Marian Zafiescu, un fost antrenor de rugby care se mandreste cu certificatul sau de bolnav psihic. Nu este agresiv si nu a venit sa protesteze, dimpotriva este vesel si are un simt al umorului aparte. Insa are si o mare doleanta, este framantat de ceea ce el considera o mare nedreptate care trebuie indreptata in opinia sa de Klaus Iohannis.

content-image

El considera ca istoria a consemnat gresit ca fratii americani Orville si Wilbur Wright au fost primii care au reusit sa efectueze un zbor uman propulsat. El sustine ca acesta a fost defapt Aurel Vlaicu, asasinat apoi de Regele Ferdinand I pentru ca ar fi colaborat cu americanii, potrivit lui Marian Zafiescu. Astfel el ii solicita presedintelui sa caute in arhive "adevarul" despre Aurel Vlaicu si sa corecteze nedreptatea istorica facuta marelui inventator si poporului roman.

Pentru a-si arata priceperea in ale aeromodelismului el a venit cu un avion fabricat chiar de el din cutii de Supradyne si un compas. Intrebat de ce a ales tocmai cutiile de Supradyne, el a raspuns zambind: "Pentru ca Supradyne da energie".

El a tinut de asemnea sa multumeasca celor de la revistele Stiinta si tehnica, respectiv Aero Magazin, avand cu el si un exemplar al acetora, pretuind informatiile despre aviatie publicate de acestea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.