Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solidaritate de Ziua Justiţiei: Preşedintele Tribunalului Timiş, mesaj special pentru două judecătoare din CSM

www.facebook.com
adriana stoicescu

Judecătoarea Adriana Stoicescu, preşedintele Tribunalului Timiş, transmite un mesaj special cu ocazia Zilei Justiţiei. Aceasta le mulţumeşte public judecătoarelor Gabriela Baltag şi Evelina Oprina pentru activitatea din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

"Intr-o lume imbecilizata de suspiciune si ipocrizie, in care orice cuvant bun a devenit o ofensa adusa “normalitatii”, asa cum este ea inteleasa azi, o lume in care iti este interzis sa te solidarizezi cu cei care gandesc la fel ca tine, pentru a nu revolta multimea aliniata, le multumesc public colegelor mele Gabriela Baltag si Evelina Oprina pentru ca au ramas aceiasi oameni minunati. Impreuna cu ceilalti Judecatori cred si sper ca putem schimba ceva...", scrie Adriana Stoicescu pe Facebook.

Şi judecătoarea CSM Evelina Oprina a transmis duminică un mesaj de Ziua Justiției. Aceasta afirmă că anul 2019 este unul trist, în care se vorbește despre protocoale secrete, probe nelegale și completuri de judecători alcătuite în afara legii, însă a adăugat că respectul față de reguli trebuie să guverneze pentru o lume liberă. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.