Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solista pop americană Maggie Lindemann a fost arestată în timpul unui concert din Malaezia, deoarece nu avea autorizaţia necesară pentru a cânta/VIDEO

huffingtonpost.co.za
catuse

Cântăreaţa pop americană Maggie Lindemann (20 de ani) a fost arestată în timpul unui concert din Malaezia, deoarece îi lipsea autorizaţia necesară pentru a cânta, artista descriind experienţa prin care a trecut ca pe un "adevărat infern", relatează AFP.

Interpreta hitului "Pretty Girl", care s-a făcut cunoscută postând videoclipuri pe reţelele de socializare, a fost arestată în timp ce se afla pe scena unui centru comercial din Kuala Lumpur pe 21 iunie.

"Îmi cer scuze fanilor mei care au venit la concertul din Malaezia", a scris ea joi pe Instagram. "Am fost arestată în mijlocul concertului şi (...) închisă într-un adevărat iad".

Citește și: Cristi Danileț, propunere BOMBĂ după decizia CCR - Judecătorul CERE ELIMINAREA prevederii privind judecătorii specializați pe corupție din lege

Responsabilul pentru imigraţie din Kuala Lumpur, Hamidi Adam, a explicat că artista a fost arestată deoarece nu dispunea de autorizaţia necesară pentru a cânta în Malaezia.

Cântăreaţa a fost eliberată a doua zi, a explicat acesta.

"Dacă vrea să susţină un concert în ţara noastră, trebuie să solicite o autorizaţie profesională", a declarat el pentru AFP. "Organizatorii nu ne-au ascultat însă şi au mers mai departe cu organizarea concertului", a subliniat Hamidi Adam.

Cântăreaţa a adăugat că, din cauza arestării, nu şi-a mai putut continua turneul în Asia, care includea şi opriri în Singapore şi Vietnam.

Într-un caz similar survenit pe 30 iunie, trei japonezi şi un spaniol au fost arestaţi din acelaşi motiv în timpul unui raid în apropiere de Kuala Lumpur, la un festival de cosplay.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.