Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solista trupei Florence + the Machine a anunţat că a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a salvat viaţa

Shutterstock
hernie inghinala operatie

Florence Welch, care a concertat luna aceasta la Bucureşti în cadrul Summer Well Festival, a dezvăluit că a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă care i-a salvat viaţa, după ce a fost nevoită să anuleze spectacole, scrie The Guardian, potrivit news.ro.

Solista trupei Florence + the Machine a anunţat recent că şi-a anulat concertele de la festivalurile Zurich Openair şi Rock en Seine. În luna noiembrie a anului trecut, ea a încheiat turneul trupei în Marea Britanie după ce şi-a rupt piciorul pe scenă.

Duminică, artista în vârstă de 36 de ani a scris pe Instagram că a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a „salvat viaţa”.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să anulez ultimele două spectacole. Picioarele mele sunt bine, a trebuit să mă operez de urgenţă din motive pe care nu mă simt suficient de puternică să le detaliez încă, dar mi-a salvat viaţa", se arată în postare. „Şi mă voi întoarce pentru a încheia turneul Dance Fever în Lisabona şi Malaga (poate nu voi sări atât de mult, dar puteţi face asta pentru mine)”.

Welch a spus: „Este suficient să spun că mi-aş dori ca aceste cântece să fie mai puţin precise în predicţiile lor. Dar creativitatea este un mod de a face faţă, mitologia este un mod de a da sens. Iar basmul întunecat al piesei Dance Fever, cu toate profeţiile sale ciudate, îmi va oferi forţa şi catharsisul de care am mare nevoie în acest moment”.

În noiembrie 2022, trupa a amânat datele rămase din turneul din Marea Britanie, după ce Welch a descoperit că dansa pe scenă cu un picior rupt.

Cântăreaţa, celebră pentru hituri precum „Shake It Out” şi „Dog Days Are Over”, a scris într-o postare pe Instagram: „Îmi pare atât de rău să spun că, după o radiografie, se pare că aseară am dansat pe un picior rupt”.

„Nu-mi stă în fire să amân un spectacol şi cu siguranţă nu un turneu în Marea Britanie, dar am dureri şi, după cum ştiu dansatorii, să dansezi pe o rană nu este o idee bună. Şi mi s-a spus să nu dau spectacol pentru a evita alte probleme”.

Albumul „Dance Fever” a apărut în 2022 şi a ajuns pe locul 1 în clasamentul oficial din Marea Britanie.

Cu „Dance Fever”, trupa are patru albume No 1 în Marea Britanie, celelalte fiind „Lungs” (2009), „Ceremonials” (2011) şi „How Big, How Blue, How Beautiful” (2015).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.