Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Solutia alegerilor interne din PSD: Plangeri penale pentru toata lumea/ SURSE

PSD

Râsul şi plânsul in PSD. Taberele au inceput sa se razboiasca prin media si sa anunte liste negre, excluderi si oameni cazuti in dizgratie.

O lista cu nume de baroni si liste de la centru a fost lansata ieri pe piata de Romania TV. Multi lideri PSD suspecteaza ca e lista neagra intocmita de cuplul Liviu Dragnea - Sebastian Ghita, care a si anuntat inainte de turul II al prezidentialelor ca va candida la sefia partidului la congresul extraordinar care va urma.

Lista este insa contestata si luata in ras de cei mai multi lideri ai PSD. Acestia ridiculizeaza lista si sustin ca de fapt se doreste ca pierzatorii alegerilor sa ramana la conducere, in timp ce oamenii care au muncit cu adevarat sa fie indepartati pentru motive ridicole.

"Lista pe care a dat-o RTV e lista visata de Liviu Dragnea si Sebi Ghita si aceasta lista nu are legatura decat cu alegerile din congres pentru ca probleme penale au cel putin urmatorii lideri, adica dosare penale in instanta sau cu actiune penala inceputa: IS, SV, BC, VN, BZ, BR, TL, GL, CT, IL, DB, Bucuresti, GJ, MH.

Daca pe acestia ii punem sa faca un pas in spate pentru ca cineva le-a facut o plangere penala, iar pe cei din Ardeal sa faca un pas in spate pt nu au obtinut rezultate pleaca tot partidul acasa si ramane doar Victor Ponta care a pierdut alegerile.", sustine un important lider al PSD pentru STIRIPESURSE.RO sub protectia anonimatului.

El sustine ca priveste cu umor actiunile diversioniste si disperate ale cuplulului Ghita-Dragnea:

"Trebuie sa admit ca au umor Ghita si Liviu propunand intregului partid sa plece acasa toti si sa ramana cel care a pierdut. Ceea ce este cel mai "tare" este ca Liviu Dragnea care este acuzat de coruptie si are dosar la ICCJ nu se afla pe lista celor care ar trebui sa faca un pas inapoi, in schimb se afla pe aceasta oameni la adrea carora sunt doar simple cercetari si nu s-a declansat nici macar actiunea penala - simpla actiuni prealabile in urma unor plangeri.", a mai spus acesta.

"Eu nu cred ca lista de la Romania TV este reala avand in vedere ca impotriva a 90%  din liderii PSD sunt formulate plangeri penale ar fi nerealist si nelegal de altfel sa ceri sa faca un pas in spate un om impotriva caruia s-a formulat o plangere penala. S-ar putea ca in aceste conditii sa se apuce sa isi faca toti plangeri unii altora doar pentru a explica diversilor gagauta din partid ca daca iti e frica de alegerile din congres solutia nu este sa ii dai afara sa ii dai afara pe cei impotriva carora crezi ca vei candida.", a incheiat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.