Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soluția PPU (social-liberal) pentru criza politică actuală: 'Formarea unui guvern minoritar PNL cu sprijin parlamentar de la PSD'

PPU (social-liberal)
PPUsl

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), reprezentat de liderul Departamentului de Strategie și Doctrină, Daniel Bejan, taxează dur situația creată la vârful Ministerului Sănătății cu privire la demiterea ministrului Vlad Voiculescu și propune o soluție de criză.

Concret, liderul este de părere că o soluție pentru situația creată de revocarea ministrului Vlad Voiculescu poate fi „formarea unui guvern minoritar PNL cu sprijin parlamentar de la PSD”.

În acest context, Daniel Bejan a spus:

„USR a înșelat așteptările oamenilor! Principalul motiv pentru care a fost votată această formațiune politică este acela că, nefiind niciodată la guvernare, nu a demonstrat ce poate!

Acum USR, prin reprezentanții săi, a demonstrat de ce este în stare și nu ar surprinde pe nimeni dacă ar avea soarta altor partide care au apărut și dispărut peste noapte. Vorbim despre o formațiune fără vreo orientare doctrinară, care încearcă doar să capitalizeze resentimente. Nimic nu se poate construi astfel.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.