Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Son Heung-min îşi îndeplineşte bine rolul de căpitan al lui Tottenham, spune antrenorul Postecoglou

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Căpitanul echipei Tottenham Hotspur, Son Heung-min, a devenit un lider natural după plecări importante de la clubul din Premier League şi a oferit constant evoluţii bune în acest sezon, a declarat luni antrenorul Ange Postecoglou, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Son, cel mai bun marcator al lui Spurs în această campanie, cu 15 goluri şi opt pase decisive, a preluat banderola de căpitan după ce Harry Kane a plecat anul trecut la Bayern Munchen.

Spurs l-a pierdut şi pe portarul francez, câştigător al Cupei Mondiale, Hugo Lloris, care s-a alăturat clubului Los Angeles FC după 11 ani petrecuţi la echipa din nordul Londrei.

"Nu a fost o decizie grea (de a-l face pe Son căpitan). Am considerat firesc ca Son să preia banderola, el este un adevărat lider şi la naţionala sa. Uneori, când ai un astfel de rol poate fi o povară, dar performanţele lui au fost remarcabile", a mărturisit Postecoglu.

"Vrem să încheiem sezonul în forţă şi să continuăm să construim pe baze solide. Sperăm ca peste alte 12 luni oamenii să ne privească diferit şi să vorbească despre noi altfel", a spus Postecoglou.

Fundaşul român Radu Drăguşin a fost integralist la Tottenham Hotspur în partida câştigată pe teren propriu de echipa sa, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Luton Town, sâmbătă, în etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 3, prin olandezul Tahith Chong, însă Tottenham a egalat după pauză, în urma unui autogol al burkinabezului Issa Kabore. Gazdele au marcat golul victoriei prin atacantul sud-coreean Heung-min Son, în minutul 86.

Drăguşin a fost titular în premieră la Tottenham Hotspur la mijlocul lunii trecute, când Spurs a fost învinsă cu 3-0 pe terenul altei echipe londoneze, Fulham, într-un meci din etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Angliei. El a jucat în locul fundaşului olandez Micky van de Ven care era accidentat.

Tottenham este pe locul 5, cu 56 de puncte, după 30 de etape

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.