Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ Cum apreciază rușii activitatea lui Vladimir Putin

putin2

Circa 87% dintre cetățenii ruși s-au declarat mulțumiți de activitatea președintelui Vladimir Putin în funcția supremă în stat, conform unui sondaj realizat în luna iulie de Centrul independent de sondare a opiniei publice 'Levada-Țentr', potrivit mass-media ruse, între care Interfax, NTV și Gazeta.ru.

Numai 12% dintre cei chestionați au avut curajul să își exprime nemulțumirea față de politica promovată de șeful statului rus, conform acestei cercetări sociologice, ale cărei rezultate au fost făcute publice joi la Moscova.

Potrivit aceluiași sondaj, activitatea premierului Dmitri Medvedev în fruntea guvernului este aprobată de 65% dintre ruși, în timp ce 33% nu sunt mulțumiți de primul ministru.

Referitor la activitatea Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus) părerile s-au împărțit aproape în mod egal: 50% sunt mulțumiți, iar 48% — nu.

Participanții au fost, de asemenea, invitați să numească 5-6 politicieni, persoane publice, în care ei au cea mai mare încredere. Pe primul loc s-a clasat (cu 64%), fără nicio surpriză, președintele rus Vladimir Putin, la fel ca o lună în urmă. Pe locul doi se situează ministrul apărării Serghei Șoigu, cu 29% din voturi, iar pe locul trei — premierul Dmitri Medvedev, cu 21%.

Opinia că lucrurile în țară merg în general într-o direcție bună este împărtășită de 59% (în ianuarie acest indice era de 55%). Un punct de vedere contrar a fost exprimat de un procent 23% dintre cei chestionați, care consideră că Rusia se îndreaptă către o direcție greșită.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.