Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ CURS, la doi ani de la alegeri: 65% dintre români consideră că guvernarea PSD-ALDE este proastă sau foarte proastă

stiripesurse
psd alde

Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității rezultatele ultimului sondaj de tip OMNIBUS. Sondajul a fost realizat în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie, pe un eșantion național de 1067 de persoane, la domiciliul respondenților.

Potrivit cercetării sociologice, 65% dintre români consideră că guvernarea PSD-ALDE este proastă sau foarte proastă. Doar 31% dintre români consideră că actuala guvernare este una bună sau foarte bună, în vreme ce 4% nu știu sau nu doresc să răspundă.

Vezi şi: Sondaj CURS - PSD avariat serios de problemele interne, PNL nu reușește sa-și revină. Pro România în creștere ușoară. USR și Cioloș nu conving

content-image

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.