Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ Hillary Clinton, înaintea lui Jeb Bush în intenţiile de vot pentru prezidenţiale

Democrata Hillary Clinton ar câştiga 54% din sufragii faţă de 41%, cât ar acumula republicanul Jeb Bush într-un eventual scrutin prezidenţial în 2016 în SUA, potrivit rezultatelor unui sondaj date publicităţii luni, potrivit AFP. 

Fostul guvernator de Florida, Jeb Bush, a anunţat la 16 decembrie că explorează "activ" o candidatură la Casa Albă. De atunci, el a tot câştigat popularitate, conform unui sondaj realizat de postul de televiziune CNN. 

La începutul anului, acest reprezentant al dinastiei Bush acumulase 36% din intenţiile de vot în faţa fostului secretar de stat american, care încă nu şi-a declarat candidatura în perspectiva viitoarelor prezidenţiale în SUA. 

Campania prezidenţială din 2016 urmează să se lanseze cu adevărat în primul trimestru al anului 2015 cu declaraţii aşteptate din partea mai multor republicani, inclusiv membri aleşi în Congres, şi din partea lui Hillary Clinton. 

Sondajul a fost realizat de CNN pe un eşantion de 1.011 adulţi şi are o marjă de eroare de trei puncte procentuale.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.