Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ LA Times pentru preşedinţia SUA: Trump, mult peste Hillary Clinton

inhomelandsecurity.com
clinton trump alegeri sua

Publicaţia LA Times a dezvăluit duminică rezultatele sondajului realizat pe un numpr de 2507 subiecţi, pe întregul teritoriu al SUA. Potrivit cercetării sociologice, Trump ar fi votat de 47,7% dintre americani, în timp ce Hillary Clinton ar convinge doar 41%.

Trump a câştigat nu mai puţin de 7,1% în ultima săptămână, potrivit sondajului. Creşterea lui Trump vine într-o perioadă în care campania lui Clinton a trecut prin momente grele, după ce aceasta a leşinat la finalul unei vizile la Memorialul 9/11 din New York. Incidentul a generat o amplă dezbatere cu privire la starea de sănătate a candidatei democrate.

Vezi şi: Rezultatele alegerilor parlametare din Rusia: Ce scor a obţinut partidul lui Putin

Întrebările despre sănătatea fostei prime doamne s-au transformat în întrebări despre sinceritatea sa, după ce responsabilii de comunicare au oferit declaraţii contradictorii despre starea de sănătate a candidatei. Iniţial, s-a comunicat că Hillary Clinton era deshidratată, ulterior s-a vorbit despre pneumonie, iar la final Bill Clinton a declarat că soţia sa suferă de o răceală, iar pierderile de cunoştinţă se întâmplă des.

Poate cel mai ciudat aspect al sondajului LA Times îl reprezintă creşterea spectaculoasă a lui Trump în opţiunile americanilor de culoare. Pe 10 septembrie, doar 3,1% dintre aceştia afirmau că-l vor vota pe candidatul republican, iar după o săptămână suportul lui Trump printre americanii de culoare a crescut la 20%.

Vezi şi: Cel mai nou SONDAJ: PSD defilează în Capitală, Marian Munteanu vine tare din urmă

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.