Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ - Probleme mari pentru Iohannis. Ponta defilează! Intrare spectaculoasă în top

Conform unui sondaj realizat de SOCIOPOL și dat publicității de Antena 3, declajul dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis este în creștere, iar în topul încrederii intră Raed Arafat, care câștigă detașat în preferințele românilor.

Conform sondajului SOCIOPOL, în primul tur Ponta ar obține 41%, în timp ce Iohannis pică sub 30% și este cotat la 28%. Pe locul trei, la mare distanță, se află Călin Popescu Tăriceanu cu 7%, urmat de Udrea cu 6%.

În turul II, dezastrul ar fi complet pentru Iohannis. Conform sondajului Ponta ar câștiga cu 55%, în timp ce Iohannis ar avea doar 45%.

content-image

În ceea ce privește câștigătorul alegerilor prezidențiale, Victor Ponta este perceput drept învingător de 53% dintre cei care au răspuns sondajului. În același clasament, Klaus Iohannis este văzut câștigător de doar 13% dintre repondenți.

content-image

Sondajul aduce o surpriză în topul încrederii. În acest sondaj intră și Raed Arafat, care se bucură de încredere a 60% dintre români. Pe locul II se află Mugur Isărescu cu 39%.

Dintre prezidențiabili, Ponta este candidatul care se bucură de cea mai mare încredere, 36%. În același sondaj, Klaus Iohannis se bucură de încrederea a doar 28% dintre români. Un dezastru înregistrează și fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, care are doar 4% la încredere.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.