Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SONDAJ - Se strânge lupta în SUA: Trump a micșorat decalajul față de Joe Biden

Investment News
Trump Biden

În preferinţele electoratului, Joe Biden îl devansează pe Donald Trump cu 9 procente (50% - 41% ), conform unui sondaj publicat marţi de New York Times şi Siena College. Sondajul specifică faptul că acest avantaj intervine pe teme centrale precum combaterea COVID-19 şi menţinerea ordinii, lăsând puţin loc de manevră preşedintelui pentru a recupera diferenţa.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

Potrivit însă unui alt sondaj, IBD/TIPP, decalajul s-ar fi micşorat, fiind în prezent de 2.3% (Biden 48.1% şi Trump 45.8%), informează Agerpres

Printre explicaţiile prezentate de unul din puţinele institute care au prezis victoria miliardarului republican în 2016, se numără o creştere a mobilizării alegătorilor republicani care s-au coagulat în susţinerea lui Trump, în timp ce Biden se confruntă cu dificultăţi în a suda alegătorii democraţi, dintre care unii nu sunt încă deplin convinşi de candidatura sa.

Cu două săptămâni înaintea scrutinului, peste 35 de milioane de americani au votat deja anticipat, potrivit Proiectului Alegeri SUA de la Universitatea din Florida, ceea ce reprezintă peste un sfert din totalul votanţilor la alegerile prezidenţiale din 2016.

Statele-cheie care vor avea un rol hotărâtor în influenţarea rezultatului scrutinului prezidenţial din 3 noiembrie sunt Pennsylvania, Florida, Michigan şi Carolina de Nord.

A doua şi ultima dezbatere între Donald Trump şi Joe Biden va avea loc joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.