Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sony şi Nintendo au suspendat livrările către Rusia

Recode
SONY

Divizia de jocuri video a grupului japonez Sony Group precum şi producătorul japonez de console video Nintendo Co Ltd au anunţat joi că au suspendat livrările de software şi hardware către Rusia, în urma invadării Ucrainei, transmite Reuters.

Divizia Sony Interactive Entertainment, cea care produce consola de jocuri video PlayStation 5, a precizat că a suspendat lansarea jocului "Gran Turismo 7" precum şi operaţiunile de pe PlayStation Store în Rusia, potrivit Agerpres.

De asemenea, grupul Sony Group a informat că a donat două milioane de dolari către Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi precum şi către organizaţia Save the Children "pentru a veni în sprjinul victimelor acestei tragedii".

La rândul său, Nintendo a anunţat că a suspendat livrarea tuturor produselor sale către Rusia "pentru perioada următoare...din cauza volatilităţii semnificative cu privire la logistica livrării şi distribuirii de bunuri". În plus, Nintendo a decis să amâne lansarea noului său joc "Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp", care urma să fie lansat pe consola Switch în data de 8 aprilie, din cauza evenimentelor mondiale recente. Acest joc este unul de tip turn-based strategy şi subiectul său sunt forţele armate.

Săptămâna trecută, Nintendo a decis ca magazinul său electronic eShop să intre în mentenanţă în Rusia după ce furnizorul său de plăţi a suspendat tranzacţiile în ruble ruseşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.