Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soprană renumită, mesaj pentru victimele din Colectiv și pentru România

Soprana Angela Gheorghiu îsi exprima compasiunea pentru victimele si apropiatii victimelor din clubul Colectiv, dar si speranta ca românii vor gasi 'solutiile dorite si meritate de 25 de ani', într-un mesaj publicat pe pagina oficiala de Facebook a artistei.

Angela Gheorghiu îsi începe mesajul cu un apel catre comunitatea artistica.

'Disponibilitatea mea spre a fi de ajutor este totala pentru România. Rog ca toti oamenii de cultura români din categoria carora cu onor fac parte, care traiesc sau nu în România, sa fie uniti si în consens cu timpurile pe care le traiesc si sa se implice cu trup si suflet natiunii si tarii, pe care cu totii am recunoscut si recunoastem ca o iubim', se arata pe pagina sopranei, potrivit Agerpres.

Ea îsi exprima compasiunea fata de victimele incendiului de vineri si mentioneaza cazurile de neprofesionalism si coruptie din societatea româneasca.

'Sunt îndurerata de perioada tragica prin care trece tara mea, România. Condoleante din toata inima familiilor care si-au pierdut copii, prieteni, oameni dragi în accidentul de la clubul Colectiv din Bucuresti. Mai toti purtam o vina pentru ca, din 1990, am suportat neprofesionalismul si coruptia la toate nivelurile - politic, social si chiar religios', scrie soprana.

De asemenea, Angela Gheorghiu apreciaza ca 'este nevoie de o schimbare profunda si de înlocuirea actualei clase politice cu profesionisti cu suflet omenos si cu adevarata educatie'.

'Traim însa, acum, cea mai clara situatie în care oameni de toate vârstele înteleg ca nimic nu se poate construi pe o stare de coruptie, în Bucuresti si în toata tara. În mod evident este nevoie de o schimbare profunda si de înlocuirea actualei clase politice cu profesionisti cu suflet omenos si cu adevarata educatie', se arata pe pagina artistei.

'Oamenii din România reactioneaza legitim si ma rog împreuna cu ei sa traim cu totii o schimbare reala si responsabila. Sunt optimista si îmi doresc ca în aceste zile românii sa gaseasca solutiile dorite si meritate de 25 de ani', se încheie mesajul Angelei Gheorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.